Maja Lešnik

Sem mamica, partnerka in svobodna ustvarjalka prostora in časa. Dvojčica po horoskopu, tako po zahodni Astrologiji kot tudi Djotišu in čisti duh dvojne Merkurjeve energije, kar je zelo redko. Sem prava mala bombica in iz tega recepta se je tudi odprl cvet dojenčice Maje.

Oziroma Maja je prehitela odpiranje cveta in tako z 8 meseci radovedno prikukala s svojim pogledom na svet. Odraščala sem po naravnih zakonih narave človeka, iz male punčke v deklico in žensko.

Šolanje in učenje me je peljalo preko študija dipl. ekonomistke, tečajev za vaditeljico in inštruktorico fitnes programov pri FZS, vadbo s TRX trakovi pri Marku Mrak, varne vadbe v času nosečnosti z Anjo Oman,  body balance – Bodi fit program, Energijske tehnike društva Magičnosti gibanja, tečaja za Reiki terapevtko pri Mateji Gorič in Aniti Gomezel, Bars praktika – Mateja Gorič, Angelske intuicije in tehnike Intuitivnega Svetovanja pri Teji Melinc, terapevtske kozmične Resonance in modrosti dr. Mire Omerzel – Mirit in ansambla Vedun, delavnice Marjana Ogorevc, moderni šamanizem z Nagual-om Uchu in Tadejo Škorjo, psihokineza z Jelko in Dragom Zorman, Radiestezija pri zdravilcu mag. Marjanu Mavrič, osnovni in nadaljevalni tečaj Astrologije pri Shani Flogie, znanja licenciranega učitelja ŠOLE SPOMINJANJA po Drunvalu Melchizedek AWAKENING HEART in prakse šamanizma – SHAMANIC HEART HEALING – Master Workshop, Lu ka ter šole magičnih kretenj z rekapitulacijo z Leticijo Fortin.

Prav tako, pa me pot učenja vodi tudi skozi prakso razstrupljanja telesa in delnih postov, ki so v skladu po tradicionalni kitajski medicini. To mi prinaša razumevanje bioritma notranjih organov in potencialov telesa, ki so ključ za vitalno, zdravo in energijsko polno telo.

Delujem kot samostojna podjetnica širine , preko zavestnega raziskovanja ter opazovanja lastnega življenja. 

Preko svojih izkušenj,  napak, vzponov in padcev se gradim in rastem v smeri, ki jo čutim.

Moja ideja je združiti podobno misleče sanjalce, predvsem pa ustvariti prostor za ljudi, kjer se lahko energijsko spojimo in podiramo meje svojih vzorcev ter prepričanj ter skupaj  soustvarjamo FIT in ZDRAVO življenje. 

»Vse za lažje in boljše življenje skozi čisto prakso učenja s teboj, ki to razumeš in želiš živeti.«