FIT misli & FIT telo

Osebni trening – FIT misli & FIT telo

Gre za prilagojen program vaj osebnim potrebam, zdravju (astma, revmatoidni artritis, osteoporoza, sladkorna bolezen, bolezni srca) in zmogljivostim na varen način. Je motivacija in spodbuda brez izgovorov za boljši izkoristek časa in dosego rezultatov. Je dvig energije in samozavesti ter podpora za stabilno zdravje in vitalnost. Je zavestno razmišljanje in dihanje in je proces samozdravljenja, tako navznoter kot tudi navzven.

»FITmisli & FITtelo s trdim delom in tisočero lepo besedo.« 

KOMU je namenjen osebni trening FIT misli & FIT telo?

Osebni trening FIT misli & FIT telo je namenjen tistemu, ki se zaveda, da gibanje in zdrava prehrana nista več dovolj za zdrav življenjski slog. Da imajo naše misli, naša prepričanja in vzorci mnogo globlji pomen in vzrok za (ne)uspeh in številne kronične bolezni.

  • Torej, ste tudi vi med tistimi, ki se gibate in primerno prehranjujete, pa niste zadovoljni s svojimi rezultati?
  • Imate preveliko obveznosti, premalo časa za sprostitev, neprimerno prehranjevanje, premalo gibanja in še ostalih nezdravih dejavnikov življenjskega sloga (nezavedno življenje), ki vodijo h konstantnemu nihanju razpoloženja, življenjske energije in k neuravnovešenemu zdravju?
  • Se že soočate z nekaterimi simptomi bolezni, ki vas ovirajo pri vsakodnevnemu ritmu življenja?

Ste se morda prepoznali v katerem od vprašanj?
Potem je osebni trening za vaše misli in telo pravi za VAS!

PREBERI MOJO ZGODBO!

OSNOVNI PROGRAM FIT misli & FIT telo

Temelji na:

  • prepoznavanju in ozaveščanju vaših prednosti in slabosti, ter morebitnih zdravstvenih težav, preko osnovnega vpogleda v vašo osebno astrološko natalno karto in nezdravih ter nezavednih vsakodnevnih navad;
  • na osvajanju, izboljšanju ali obnavljanju osnov gibanja, ki so pomembne za vsakodnevno življenje;
  • zavestni aktivaciji stabilizatorjev trupa, ki so temelj pravilne telesne drže in preprečevanja nastanka poškodb povezanih z ledveno hrbtenico;
  • povečanju gibljivosti (prožnost mišic) in mobilnosti (zmožnost gibanja brez večjega napora za telo) telesa; fokusu pravilnega dihanja;
  • ter na tehnikah sproščanja in na Reiki terapijah.

Osnovni program vključuje dvakrat tedensko vadbo, vpogled v astrološko natalno karto ter štiri REIKI terapije.

NAPREDNI PROGRAM FIT misli & FIT telo

»Pogoj za obisk naprednega programa je vsaj 4 urni obisk osnovnega.«

Napredni program FIT misli & FIT telo je nadgradnja osnovnega programa, kjer se s ciljno usmerjeno vadbo dosežejo vaše želje in potrebe, s tehniko Access Bars pa odstrani nakopičen stres, napačna prepričanja, programe, stališča, ki vam preprečujejo doseči optimalne rezultate na fizični ravni telesa in s tem osebno izpopolnjenost ter uspehov v življenju.

To vam bo omogočilo možnost, da spremenite v svojem življenju vse kar ne deluje. Vzporedno boste osvajali nove navade po določenih korakih ter prerazporejali svojo energijo z energijsko dinamiko po Carlosu Castanedi in tako zgradili še boljšo verzijo sebe.

Napredni program vključuje trikrat tedensko vadbo, eno Access Bars terapijo in online učenje.

Zakaj izbrati osebni trening FIT misli & FIT telo?

Preprosto zato, ker vas bo osebni pristop in obravnava povezala v celoto razumevanja vašega načina življenja. Trening, pa vas bo naučil kako na novo delati korake, da boste vi, kar se le da zadovoljni na vaši poti želja in ciljev. Spoznali boste svojo celoto, tako na fizični kot tudi na psihološki ravni preko osnovnega vpogleda v vašo astrološko natalno karto, preko gibanja, prehranjevanja, dihanja, sproščanja, ozaveščanja in samozdravljenja.

Torej, ste za ZDRAVO odločitev?