FIT Reiki pomlajevanja

Himalajska skrivnost gibanja. Obredi petih tibetanskih vaj. Vrelec mladosti.

Znanih pet obredov tibetanskih vaj, pod različnimi imeni.

Vaje za obnovitev ZDRAVJA in dolgoživosti, predstavljajo zelo star nauk, ki je k nam prišel nedotaknjen in nespremenjen. Gre za učinkovito kombinacijo jogijskih vaj, ki jih lahko opišemo kot prilagojeno različico položajev hatha joge. Vaje dajejo poudarek na krepkosti in čilosti človeka, vzrok za to je verjetno življenje v težkih gorskih pogojih, v katerih menihi živijo.

Zakaj vaje pomlajevanja?

Ker vaje preprosto delujejo po načelu osnovne življenjske energije (prana, chi). Naša življenjska energija se giblje skozi sedem energijskih središč v telesu, ki se imenujejo čakre. Čakra je sanskrtska beseda za kolo (vrtinec), saj izgleda kot nekakšen vrtinec v obliki stožca. Skozi čakre vstopa oziroma izstopa življenjska energija v našo avro in v naše fizično telo. Vsaka od sedmih glavnih čaker je povezana z eno od žlez z notranjim izločanjem (endokrine žleze), ki izločajo hormone. Hormonsko ravnovesje pa je ključno za naše zdravje, vitalnost in mladosten videz. Z izvajanjem tibetanskih obredov si tako uravnovesite delovanje vaših žlez in hormonov, kar vas vodi do vseh pozitivnih sprememb v vašem telesu.

Več o tibetanskih obredih si preberite tukaj….

»Bodite na pravem mestu v pravem trenutku z eno potezo in ZDRAVO odločitvijo.«

Da bi se lahko popolnoma prepustili procesu, ki jih nudijo vaje, se na srečanjih ob koncu izvedbe sprostite ob zvokih himalajskih skled ter Reiki terapije. Sem mnenja, da neglede na to, kako dobro se lahko sprostite, vas vsakodnevni pritiski okolja “onesnažijo” in povzročijo določene tenzije, ki preprečujejo, da se tisti trenutek kjer ste lahko stoodstotno sprostite. Reiki terapija bo naredila točno to, da vas “spelje” čez in popelje v proces samozdravljenja in s tem pospeši pomlajevanje vsake celice vašega telesa.

Deležni ste štirih zaporednih srečanj, kjer greste skozi proces tečaja izvedbe tibetanskih vaj ter zdravljenja tako na fizični kot energijski ravni. Reiki terapije se stopnjujejo, od osnovnega Usui Reiki, Imara Reiki in Kundalini Reiki, pa vse do Shamballa Reiki, ki naredi ‘smetano’ na koncu zdravljenja telesa in duha kot celote.

Ob koncu prejmete DARILO – skripto z opisom izvedbe tibetanskih vaj za doma.