FIT svetovanje

Pride trenutek, ko se vprašamo kje se trenutno nahajamo v življenju, kaj je tisto, kar me ovira, zavira na moji poti, zakaj ne morem naprej iz te točke ali zakaj se mi nekaj neprestano dogaja.

Namen FIT svetovanja je dobiti vpogled in višje razumevanje sebe in življenjskih situacij. Omogoči nam razumevanje, s kakšnim namenom se določene stvari v življenju dogajajo. Posledično pridobimo moč, da speljemo pomembne spremembe ali odločitve v življenju, tudi v smeri ozaveščanja in osvajanja zdravih ter telesno aktivnih navad.

FIT svetovanje nudi uvid v življenje, v situacijo v kateri se trenutno nahajate, od kje prihajate in kam potujete, kdo resnično ste. Nudi globlji vpogled v življenjske situacije, v omejujoče, ponavljajoče se vzorce ter poda navodila, kako na novo zgraditi svoj steber in uporabiti svoje čevlje na praktični način v novo življenje.

FIT svetovanje nudi obravnavo celote – skozi teorijo in prakso ozaveščanja, praktičnih nalog, treningov na fizični ravni ter skozi podporo terapij.

Primerno je za vse, ki si želite odstraniti kakšno tančico na poti k sebi ali ste obstali na določeni točki v življenju. Prav tako pa bo v veliko pomoč tistim, ki bi radi osvojili nove navade ter tako poskrbeli za svoje FIT in zdravo življenje.

»Ko se vzpostavi ravnovesje znotraj vas, nastopi harmonija zunaj vas.«

Kako želite slišati ali doživeti odgovore na svoja vprašanja?

S FIT svetovanjem – KAJ in ZAKAJ odgovori.

Astrološko natalni in tarot vpogled v situacijo ter pregled področij, ki vas ta trenutek najbolj držijo izven ravnovesja.

Z individualnim FIT svetovanjem v kombinaciji z gibalno – terapevtskimi metodami in terapijami

Individualno FIT svetovanje je sestavljeno iz vpogleda v situacijo, ki je za vas ta trenutek ključna. Sledi fizična, psihološka in energijska priprava, program ter za vas primerna terapija.

S poglobljenim FIT svetovanjem v pisni personalizirani PDF knjižici in z video posnetki.

Personalizirana knjižica temelji na vpogledu vašega zemljevida življenja skozi astrološko natalno karto in intuitivnega tarota. Dograjena je z nasveti in rešitvami glede na vaše zdravstveno stanje, tako na fizični kot tudi psihološki ravni. Personalizirana knjižica je oblikovana v pisni PDF obliki s priloženimi praktičnimi vajami in trening posnetki.

Tovrstna oblika nasveta in pomoči vam je vedno na dosegu roke, kot opomnik, da je ozaveščanje svoje globine ter primerna prehrana, tehnike samopomoči in gibalni trening ključ za vaše FIT, igrivo, predvsem pa ZDRAVO življenje.

»Kaj lahko sem, kaj lahko naredim, imam, ustvarim ali generiram, da bosta moje življenje in svet boljša?«